Καρπάτσιο Κολοκυθιού

1. Σε μία κατσαρόλα βράζουμε νερό με λίγο αλάτι.

2. Ζεματάμε τα κολοκύθια, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα μετά από 2-3 λεπτά και τα σουρώνομε.

3. Σε ένα μπoλ ανακατέβουμε πολύ καλά το λεμόνι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το αλάτι.

4. Σε μια επίπεδη πιατέλα τοποθετούμε τα καλά στραγγισμένα κολοκύθια και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα μας.

5. Στο τέλος, ρίχνουμε το κουκουνάρι και το ροζ πιπέρι.

Οδηγία:

  • Τα κολοκύθια πρέπει να μείνουν ελαφρώς ωμά.
  • Η σαλάτα αυτή σερβίρεται κρύα.

ΥΛΙΚΑ:

1 1/2kg κολοκυθιού (κομμένα σε λεπτές ροδέλλες – chips)
χυμό από ένα λεμόνι
6 κουτ. σ. ελαιόλαδο
1 κουτ. σ. μουστάρδα
4 κουτ. σ. κουκουνάρι
2 κουτ. σ. ροζ πιπέρι
αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα