Καρδιά μαρουλιού με αχλάδι και ροκφόρ

1. Κόβουμε το μαρούλι μας σε μεγάλες φέτες και του προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.

2. Περιχύνουμε με τη σάλτσα πριν σερβίρουμε.

Τips: Μπορούμε να βάλουμε και μία κουτ. γλ. ζάχαρη στη σάλτσα μας. Tαιριάζει πολύ με το αχλάδι!

ΥΛΙΚΑ:


1 καρδιά μαρουλιού
1 αχλάδι
2 κουτ. σ. κουκουνάρι
50 γρ. ροκφορ
Για την σάλτσα 6 κουτ. σ. ελαιόλαδο
3 κουτ. σ. λεμόνι
αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα