Gaspacho

Βάζουμε όλα μας τα υλικά στο blender και αλέθουμε μέχρι να αποκτήσουμε ομοιόμορφο μείγμα. Τη σερβίρουμε παγωμένη.

Σε περίπτωση που η σούπα μας βγει πολύ πηχτή (ανάλογα με την ποιότητα της ντομάτας), την αραιώνουμε με λίγο νερό.

Η gaspacho πάντα συνοδεύεται από ψιλοκομμένα σε κυβάκια λαχανικά όπως αγγούρι, αβοκάντο, κόκκινη, κίτρινη και πράσινη πιπεριά, όπως επίσης και κολοκυθάκια και celery.

ΥΛΙΚΑ:

700 γρ. ντομάτα κόκκινη και ώριμη ( ξεφλουδισμένες και ξεκουκουτσιασμένες)
2-3 αγγούρια (ξεφλουδισμένα)
3 κουτ. σούπας πολτό ντομάτας
4 κουτ. σούπας ξύδι
8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
2-3 φλυτζάνια παγκάκια

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα