Γαριδοσαλάτα

1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το χυμό, το ξύσμα από lime, το αλάτι και την μουστάρδα.

2. Τους προσθέτουμε τις γαρίδες και αφήνουμε για περίπου δίωρο.

3. Λίγο πριν σερβίρουμε προσθέτουμε τα λαχανικά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 lime (χυμό και ξύσμα)
Αλάτι
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
300 γρ. γαρίδες (βραστές)
1 iceberg
1 αβοκάντο
1 φλιτζάνι καλαμπόκι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα