Γαρίδες με τζίντζερ

Ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα καλαμποκέλαιο και τηγανίζουμε τις μισές γαρίδες. Αποσύρουμε και επαναλαμβάνουμε με τις υπόλοιπες. Μόλις έχουν ψηθεί όλες οι γαρίδες, τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε το τζίντζερ και στη συνέχεια το χυμό, το ξύσμα από λάιμ και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε ποτηράκια πάνω από λίγο ρύζι basmati. Διακοσμούμε με λίγα chives.

ΥΛΙΚΑ:

4-6 κ.σ. καλαμποκάλευρο
600 γρ. γαρίδες (καθαρισμένες)
70 γρ. τζίντζερ τριμμένο
2 λάιμ (χυμό και ξύσμα)
Αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα