Γαρίδες με τσίλι και ρίγανη

1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και στην συνέχεια ρίχνουμε τη σάλτσα τομάτας, το νερό, το αλάτι, τη ζάχαρη και τη ρίγανη. Αφήνουμε να σιγοψηθούν για 20 λεπτά περίπου.

2. Μετακινούμε σε ενα πυρίμαχο σκεύος και αφήνουμε να ψηθούν στο φούρνο στους 230° για περίπου 15 λεπτά  ή μέχρι να αρχίσει να πήζει η σάλτσα.

3. Στη συνέχεια προσθετουμε τις σουρωμένες γαριδες. Αφήνουμε για λίγα λεπτά και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

6 κς. Ελαιόλαδο 
1 Κρεμμύδι (λιωμένο στο μούλτι με λίγο νερό)
Αλάτι 
1/2 κς. Ζάχαρη 
1κς. Ρίγανη 
500 γρ. Σάλτσα τομάτας
1/2 φλιτζ. Νερό 
700 γρ. Γαρίδες

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα