Γαρίδες με κόλιαντρο και χοντρό αλάτι

1. Ψήνουμε τις γαρίδες και μόλις ειναι έτοιμες τις πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.

2. Στήνουμε τα λάιμ από πάνω και τέλος πασπαλίζουμε με λίγο κόλιαντρο.

3. Σερβίρουμε αμέσως πριν κρυώσουν.

ΥΛΙΚΑ:

1 Κιλό γαρίδες
3-4 Λάιμ
Χοντρό αλάτι
Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 Ματσάκι κόλιαντρο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα