Anna Maria Barouh: Food Factory
Anna Maria Barouh
garides

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Γαρίδες με κόλιαντρο και χοντρό αλάτι

Μία εύκολη συνταγή για να εντυπωσιάσετε.

Υλικά

  • 1 Κιλό γαρίδες
  • 3-4 Λάιμ
  • Χοντρό αλάτι
  • Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1/2 Ματσάκι κόλιαντρο

Εκτέλεση

1. Ψήνουμε τις γαρίδες και μόλις ειναι έτοιμες τις πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.

2. Στήνουμε τα λάιμ από πάνω και τέλος πασπαλίζουμε με λίγο κόλιαντρο.

3. Σερβίρουμε αμέσως πριν κρυώσουν.

Καλή επιτυχία!