Ganache

1. Σε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά βάζουμε την κρέμα και την κομμένη σε κομματάκια σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να ενωποιηθούν τα υλικά και να αποκτήσουμε μια γυαλιστερή σάλτσα.

Tip: Η ganache χρησιμοποιείται για να την περιχύνουμε πάνω σε τούρτες καθώς και για γέμιση για τούρτες. Όσο κρυώνει γίνεται όλο και πιο πηχτή.

ΥΛΙΚΑ:

250 ml Κρέμα γάλακτος
250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα