Fusilli με σάλτσα τομάτας και ρίγανη

1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το τριμμένο κρεμμύδι για περίπου 2-3 λεπτά.

2. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη ντομάτα, το πολτό, τη ρίγανη, το αλάτι και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά. Κλείνουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε για περίπου 25 λεπτά.

3. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα βρασμένα fusilli, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

10 κουτ. σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο στο multi με λίγο νερό
6 μεγάλες ντομάτες τριμμένες στο τρίφτη ή 500 ml. χυμό ντομάτας
1 κουτ. σ. πολτο ντομάτας
1 κουτ. σ. ρίγανη
αλάτι
500 γρ. ζυμαρικά fusilli

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα