Fusilli με κάπαρη

1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε την κάπαρη και στη συνέχεια τη σάλτσα ντομάτας, τη ρίγανη, το ξύδι και λίγο νερό.

2. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 25-30 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

3. Ανακατεύουμε με τα βρασμένα και σουρωμένα φουζίλι και σερβίρουμε αμέσως.

ΥΛΙΚΑ:

6-8 κ.σ. ελαιόλαδο
400 γρ. κάπαρη (την βαζουμε σε ένα μεγάλο μπώλ με νερό εάν είναι αλμυρή για περίπου 2-3 ώρες)
500 ml σάλτσα ντομάτας
2 κ.σ. ρίγανη
2 κ.σ. ξύδι
1/2 φλυτζάνι νερό
500 γρ. φουζίλι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα