1. Σε ένα wok (ή κατσαρόλα) βάζουμε το καλαμποκέλαιο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε την πιπεριά και μετά από 1-2 λεπτά τα καρότα.
2. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις γαρίδες, την σόγια σως και την ομελέτα που έχουμε ψιλοκόψει προηγουμένως.
3. Στην συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι.
ΥΛΙΚΑ:
4 φλυτζάνια βρασμένο ρύζι
6 κ.σ καλαμποκέλαιο
1 πράσινη πιπεριά (κομμένα σε λωρίδες)
2 καρότα (κομμένα σε λωρίδες)
250γρ προβρασμένες γαρίδες
2 κ.σ. soy sauce
3 αβγά (ομελέτα)
sweet chili sauce για γαρνίρισμα (προαιρετικά)