Fondue au chocolat

1. Σε bain-marie λιώνουμε τις σοκολάτες τις οποίες έχουμε σπάσει σε μικρά κομμάτια.

2. Προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια γυαλιστερή, λιωμένη σοκολάτα.

3. Μεταφέρουμε στο ειδικό μπολ για fondue. Όσο λιώνει η σοκολάτα κόβουμε τα φρούτα και τα βάζουμε σε καλαμάκια.

4. Φρούτα όπως είναι το μήλο, το αχλάδι και η μπανάνα τα βουτάμε σε λίγο λεμόνι για να μην μαυρίσουν.

ΥΛΙΚΑ:

250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
100 γρ. Σοκολάτα γάλακτος
2 κς. Καλαμποκέλαιο
Φρούτα της αρεσκείας μας όπως μπανάνα, μήλο, φράουλα, μανταρίνι, αχλάδι και marshmallows.
Καλαμάκια bamboo

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα