Φασόλια μπαρμπούνια

1. Mια μέρα πριν μουλιάζουμε τα ξερά φασόλια σε ένα μεγάλο μπωλ νερό.

2. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι μέχρι να αλλάξει χρώμα.

3. Στη συνέχεια ρίχνουμε την τομάτα, τον πολτό τομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο και στο τέλος τα μπαρμπούνια, προσθέτουμε λίγο νερό και σιγοβράσουμε για περίπου 50 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ:

500 γραμμάρια Φασόλια μπαρμπούνια ξερά
¼ φλιτζάνι Ελαιόλαδο
1 μεγάλο Κρεμμύδι (λιωμένο στο μούλτι με λίγο νερό)
6 Τομάτες (τριμμένες στο τρίφτη)
1 κουταλιά της σούπας Πολτό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
8 Σκελίδες σκόρδο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα