Farfalle με τοματίνια, μοτσαρέλα και κάπαρη

1. Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση και τα τοποθετούμε πάνω στα βρασμένα farfalle (μακαρόνια).

2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την μοτσαρέλα, την κάπαρη και αλατίζουμε.

3. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο τέλος και ανακατεύουμε ελάχιστα. Η συνταγή μας είναι έτοιμη.

ΥΛΙΚΑ:

500 γραμμάρια farfalle ολικής άλεσης (βρασμένα)
10 τοματίνια
10 μοτσαρέλακια
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
αλάτι και ελαιόλαδο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα