Χριστουγεννιάτικο Trifle

Για τα Trifles:Βάζουμε τα φρούτα μας στο μπλέντερ και τα χτυπάμε με το νερό. Μόλις πολτοποιηθούν τα βάζουμε  σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη ζάχαρη άχνη και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Για τη διακόσμηση:Σε ένα μεγάλο μπολ στρώνουμε τις μαρέγκες, βάζουμε μια στρώση σαντιγί, το σιρόπι με τα κόκκινα φρούτα.Επαναλαμβάνουμε για άλλες 2 φορές και τελειώνουμε περιχύνοντας με το σιρόπι φρούτων, τις φράουλες, το δυόσμο και τα φιστίκια Αιγίνης.

ΥΛΙΚΑ:

300 – 400 γρ. μαρέγκες
700 ml κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε σαντιγί)
800 γρ. φράουλα (κατεψυγμένη)
300 γρ. βατόμουρα (κατεψυγμένα)
300 γρ. ζάχαρη
1/2 φλ. νερό 
200 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. φιστίκια Αιγίνης
Για διακόσμηση 6-8 φράουλες  
δυόσμο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα