Chocolate cookies

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180°βαθμούς Κελσίου

2.Σε ένα mixer χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει (2-3 λεπτά).

3. Προσθέτουμε την ζάχαρη χτυπάμε για άλλα 3 λεπτά πριν προσθέσουμε τα αβγά και την βανίλια (χτυπάμε 1-2 λεπτά).

4. Προσθέτουμε το αλεύρι, baking powder και αλάτι και χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ζύμη.

5. Προσθέτουμε την λεπτοκομμένη σοκολάτα, ανακατεύουμε ελάχιστα και με την βοήθεια ενός scoop παγωτού (ή κουτάλι της σούπας) σχηματίζουμε μικρές μπάλες και τις τοποθετούμε πάνω σε ένα ταψί που του έχουμε βάλει λαδόκολλα.

6. Ψήνουμε στους 180°βαθμούς για 20 λεπτά.

7. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να εξαντληθεί η ζύμη μας.

ΥΛΙΚΑ:

250 γρ. βούτυρο
150 γρ. ζάχαρη
150 γρ. καστανή ζάχαρη
2 αβγά
1 βανίλια
500 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
1 κγ. baking powder
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (κομμένη σε μικρά κομματάκια με οδοντωτό μαχαίρι)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα