Χοιρινό με πράσο

1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες με το καλαμποκέλαιο και προσθέτουμε 2 φλ. νερό.

2. Ρίχνουμε τα πράσα κομμένα σε μακρόστενα κομμάτια 5-7 εκ., αλάτι, πιπέρι και βράζουμε για περίπου 40 λεπτά.

3. Στη συνέχεια βάζουμε το γάλα και μεταφέρουμε το φαγητό σε ένα πυρίμαχο και συνεχίζουμε το ψήσιμο στο φούρνο για άλλα 15 λεπτά.

4. Μόλις ψηθεί το φαγητό μας, σβήνουμε το φούρνο και προσθέτουμε το τυρί και ξαναβάζουμε το πυρίμαχο στο ζεστό φούρνο για να λιώσει το τυρί μας.

Σερβίρουμε αμέσως.

ΥΛΙΚΑ:

800 γρ. ξεκοκκαλιασμένες χοιρινές μπριζόλες κομμένες σε λωρίδες
4 κ.σ. καλαμποκέλαιο
3 λεπτά πράσα
αλάτι, πιπέρι
μισό φλ. γάλα
200 γρ. τυρί τριμμένο emental

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα