Buritos με κεφτεδάκια

1. Σε ένα μπωλ βάζουμε το λιωμένο κρεμύδι, το ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά μας, το αυγό ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε την τριμμένη ψίχα ψωμιού και για το τέλος αφήνουμε τον κιμά.

2. Τα ζυμώνουμε καλά (αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγη φρυγανιά) και σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι με λάδι.

3. Ανοίγουμε τα φύλλα τορτίγιας και βάζουμε μέσα 3 κεφτεδάκια, 1 κ.σ. μαγιονέζα, 2 λωρίδες κόκκινη πιπεριά, 1 κ.σ σουσάμι, 1 φύλλο μαρουλιού και τυλίγουμε την τορτίγια μας και έιναι έτοιμη για σερβίσρισμα.

ΥΛΙΚΑ:

4 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 μεγάλο κρεμύδι (λιωμένο στο multi με λίγο νερό)
1 κ.γ. μπαχάρι
1 αυγό
4 φέτες ψίχα ψωμιού
2 κ.σ. ρίγανη
1-2 συσκευασίες τορτίγιας
1 κόκκινη πιπεριά
1 μικρό βαζάκι μαγιονέζα
λίγα φύλλα μαρουλιού
200 γρ. καβουρντισμένο σουσάμι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα