Μπριζόλα με χοντρό αλάτι

1. Ψήνουμε την μπριζόλα στο γκριλ ή στα κάρβουνα 3 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά.

2. Το αφήνουμε ελαφρώς άψητο στη μέση και στο τέλος του προσθέτουμε το χοντρό αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα (μπορούμε να προσθέσουμε και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο).

3. Το σερβίρουμε πάνω από φύλλα σαλάτας.

ΥΛΙΚΑ:

1 μπριζόλα μοσχαρίσια ξεκοκκαλιασμένη
λίγο χοντρό αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγη πάπρικα
φύλλα σαλάτας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα