Αρακάς με αγκινάρες

1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο μέχρι να γίνει διαφανές.

2. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τον άνηθο και αφήνουμε να μαραθεί.

3. Προσθέτουμε τις αγκινάρες και λίγο νερό ακόμα και αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 15-20´.

4. Τέλος, ρίχνουμε τον αρακά και σιγοψήνουμε για άλλα 15′.

ΥΛΙΚΑ:

1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι (λιωμένο στο μούλτι με λίγο νερό)
Αλάτι
άσπρο πιπέρι
1 ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο)
400 γρ. πάτους αγκινάρες κομμένα στα τέσσερα
1 κιλό αρακά

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα