Αρακάς με καρότα

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο για περίπου 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει το κρεμμύδι μας διαφανές προσθέτουμε τον άνηθο ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και προσθέτουμε τον αρακά, την πατάτα, τα καρότα, το αλάτι και το πιπέρι. Σιγοβράζουμε για περίπου 25-30 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ:

1/4 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι (λιωμένο στο μούλτι με λίγο νερό)
1/2 ματσάκι φρέσκο άνηθο (ψιλοκομμένο)
1 κιλό αρακά (κατεψυγμένος)
1 μεγάλη πατάτα (κομμένη σε κυβάκια)
2 καρότα (κομμένα σε κυβάκια )
αλάτι & πιπέρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα