Αλμυρά Χριστουγεννιάτικα Δέντρα (με κύμινο)

1. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός του κύμινου, στο μίξερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια τέλεια ζύμη.

2. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 10’ και στη συνέχεια την τοποθετούμε πάνω σε μια λαδόκολλα και την ανοίγουμε με έναν πλάστη έτσι ώστε να γίνει μια λεία επιφάνεια.

3. Με ένα coupe-pâte σε σχήμα δέντρου φτιάχνουμε τα μπισκότα μας, τα οποία τα πασπαλίζουμε με λίγο κύμινο.

4. Τα ψήνουμε σε ένα ταψί, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα, για 25’ στους 20oC, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.

ΥΛΙΚΑ:

400 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γραμμ. αλεύρι από
καλαμπόκι
300 γραμμ. βούτυρο σε
θερμοκρασία δωματίου
½ κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. κύμινο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα