Η συνεργασία της Zooey Deschanel με τον Tommy Hilfiger

Μας αρέσει πολύ το νοσταλγικό, λίγο vintage, λίγο παιχνιδιάρικο και πολύ κοριτσίστικο στυλ της Zooey Deschanel, γι΄ αυτό χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν πληροφορηθήκαμε ότι η ταλαντούχα ηθοποιός πρόκειται να συνεργαστεί με τον Tommy Hilfiger, για τη δημιουργία μιας capsule collection.

Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς, New Girl, σχεδίασε μια συλλογή αποτελούμενη από δεκαέξι φορέματα η οποία θα διατίθεται από τις 14 Απριλίου στα καταστήματα, Macy’s και από τις 21/4 στο Tommy.com

Όπως ο ίδιος ο Tommy Hilfiger δήλωσε: «Είναι φορέματα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’60. Θα δείτε πολύ μπλε κόκκινο και λευκό (τα χαρακτηριστικά χρώματα του brand) αλλά πάντα μέσα από τη ματιά της Zooey με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και αέρινα υφάσματα. Θυμίζουν πολύ την Jean Shrimpton και την Twiggy στο Λονδίνο των 60s».

Όσο για το πως βλέπει τη συνεργασία της με τον Αμερικάνο σχεδιαστή, η Zooey Deschanel: «Είμαι φαν της μόδας και ψάχνω πάντα τρόπους για να παντρέψω τα vintage με θηλυκά κομμάτια. Με τον Tommy μοιραζόμαστε τις ίδιες πηγές έμπνευσης, την old-school μουσική, τις κλασσικές ταινίες και τα κινηματογραφικά πρότυπα του παλιού Χόλιγουντ. Επίσης ήταν η καθοδήγηση του που με βοήθησε να δώσω κάτι το ιδιαίτερο σε κάθε κομμάτι».

Διαβάστε επίσης – Victoria Beckham: Δείτε το trailer από το ντοκιμαντέρ της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα