ZOLOTAS: Δείτε τις ωραιότερες βέρες που ξεκινούν από 300 ευρώ

Ο γάμος είναι προσωπική υπόθεση, κάθε ζευγάρι επιλέγει το στιλ που του ταιριάζει και μπορεί να γίνει από απλή, τυπική διαδικασία, μέχρι τεράστιο πάρτι για φίλους και συγγενείς. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, σίγουρα ξέρετε τη σημασία που έχουν οι βέρες, καθώς δε λείπουν από καμία λίστα με τα «απαραίτητα» για έναν γάμο.

zolotas, vera, xrisos kai platina

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες που έχει σχεδιάσει ο Οίκος ZOLOTAS, καθώς εκεί, οι βέρες δεν είναι απλώς ένα κόσμημα, αλλά ένα κομμάτι που συμβολίζει την αιωνιότητα, την αέναη αγάπη και αφοσίωση. Οι βέρες, με το στρογγυλό τους σχήμα, συμβολίζουν την τέλεια ένωση δυό ανθρώπων, την αγάπη που δεν έχει αρχή και τέλος. Το κενό συμβολίζει την πύλη, την είσοδο σε μια δημιουργική ζωή γεμάτη από νέες εμπειρίες κοινές για το νέο ζευγάρι.

zolotas, vera apo roz xriso me diamantia

Από το 1895, η επιλογή της βέρας είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον Οίκο ZOLOTAS και αναδεικνύεται σε μια ευχάριστη και ξεχωριστή εμπειρία. Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως μπορείτε να βρείτε τις βέρες που σας ταιριάζουν όποιο και αν είναι το budget σας, καθώς η συλλογή ξεκινάει με κομμάτια που κοστίζουν περίπου 300 ευρώ.

zolotas, vera apo leukoxriso me grammoseis

 

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή στο www.zolotas.gr

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ο οδηγός με τα καλύτερα bagel στην Αθήνα

Η Kim Kardashian με Givenchy

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα