Η ζωή της Jennifer Lawrence γίνεται κόμικ

Η Jennifer Lawrence είναι η ηθοποιός που έσκασε σαν βόμβα στο Hollywood, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά της. Mόλις 23 ετών, έχει στην κατοχή της ένα Oscar, ενώ συγκαταλέγεται στα πιο cool άτομα του χώρου της, με τη συμπεριφορά της στα επίσημα events και συνεντεύξεις να το επιβεβαιώνουν.

Έτσι λοιπόν, η νεαρή Jennifer θα μπορούσε να θεωρηθεί μια σύγχρονη σούπερηρωίδα ανάμεσα στους Χολιγουντιανούς celebrities, αφού ο προσγειωμένος και απόλυτα funχαρακτήρας της μόνο σαν υπερδύναμη μπορεί να χαρακτηριστεί. Αυτό φαίνεται να σκέφτηκαν και στην εταιρία παραγωγής Bluewater, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει τη βιογραφία της 23χρονης star, σε μορφή κόμικ!

Ο συγγραφέας Michael Troy συνεργάζεται με τον εικονογράφο Ben Eargle και μέσα από 23 σελίδες ξεδιπλώνουν τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της Lawrence, από τους ρόλους της στις ταινίες XMen και Hunger Games μέχρι τη βραδιά που κέρδισε το Oscar Α′Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Οδηγός FameJennifeLaw-21-e1391462771240Αισιοδοξίας», με αναφορά στο πέσιμο της ηθοποιού την ώρα που ανέβαινε να παραλάβει το βραβείο της.

Χαρακτηριστικά, η λεζάντα κάτω από τη συγκεκριμένη εικόνα αναφέρει: «Μετράει περισσότερο όχι το πώς πέφτεις, αλλά το πώς σηκώνεσαι. Και η Jennifer σηκώθηκε με όλη αυτήν την αξιαγάπητη μετριοφροσύνη που την κάνει τόσο προσφιλή στο κοινό. Σε τελική ανάλυση, τι σημασία έχει; Στα 22 της η Jennifer είναι η δεύτερη πιο νεαρή νικήτρια στην κατηγορία της»,

Με τίτλο «Fame: Jennifer Lawrence» και τρία διαφορετικά εξώφυλλα, θα μπορούμε να βρούμε το βιβλίο μέσω Kindle και i Tunes ενώ αναμένεται να έχει και διαδραστική μορφή. Ανυπομονούμε!

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lawrence: Δείτε 6 αστείες φωτογραφίες της νεαρής ηθοποιού

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα