Zoë Kravitz: Φόρεσε ένα bra 18 καρατίων στο after party των βραβείων Oscar
Credit: ©RORY VAN MILLIGEN

Μπορεί οι άντρες να έχουν κάπως περιορισμένες επιλογές για το τι θα φορέσουν στο κόκκινο χαλί των βραβείων Oscar, αυτό δεν ισχύει όμως και για τις γυναίκες.

Οι stars του Hollywood ξέρουν πολύ καλά πώς να δημιουργήσουν statement εμφανίσεις και να τραβήξουν έτσι όλα τα βλέμματα και να φλας των φωτογράφων. Η Zoë Kravitz, γνωστή για το ιδιαίτερο στιλ της, αλλά και για την τάση που έχει να πειραματίζεται τόσο με το ντύσιμο όσο και με την εμφάνιση της, δημιούργησε και πάλι μία εμφάνιση που προκάλεσε σχόλια.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο after party των βραβείων Oscar και εμφανίστηκε φορώντας μία maxi satin φούστα σε μαύρη απόχρωση και ένα χρυσό bra, το οποίο όμως δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Το bra της Zoe έχει δημιουργηθεί από χρυσό 18 καρατίων ,ανήκει στο brand Tiffany & Co και η τιμή του ανέρχεται στα $24,000. Η ηθοποιός μάλιστα φόρεσε και πέντε βραχιόλια από πλατίνα, τα οποία ήταν διακοσμημένα με διαμάντια και η τιμή τους κυμαίνεται από $15,000 μέχρι $55,000. Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν, πως η Zoë Kravitz πραγματικά έλαμψε στο after party.

Instagram @zoeisabellakravitz

 

Instagram @zoeisabellakravitz

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα