Ζηλεύετε τα υπέροχα γυμνασμένα πόδια της Gwyneth Paltrow; Δείτε πώς να τα αποκτήσετε

Η Gwyneth Paltrow διαθέτει τα πιο ωραία πόδια της παγκοσμιας showbiz και κάθε φορά που μοιράζεται τη γυμναστική της μας αρέσει να την ακούμε με πολύ προσοχή. Η ίδια δημοσίευσε στο προσωπικό της site «Goop» μερικά κόλπα της γυμναστικής της.

Ξέραμε ήδη οτι ξοδεύει αρκετές ώρες στο γυμναστήριο και πως ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα με την trainer Tracy Anderson, όμως αυτή τη φορά η Gwyneth μας αποκάλυψε μερικά ακόμα μυστικά.

Ένα από τα μυστικά της είναι το σωστό stretching. Με αυτό το είδος γυμναστικής δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεχίσετε να έχετε πόδια-ζελέ. «Η περιτονία είναι μια λεπτή μεμβράνη που καλύπτει το σύνολο των μυών μας», τονίζει η Lauren Roxburgh, ειδικός των διαρθρώσεων στην Goop. «Στη χειρότερη περίπτωση, δημιουργεί κόμπους, πόνο, ένταση, και πάχος, που εμποδίζουν την ικανότητα του σώματός μας να ασκεί το πλήρες φάσμα των κινήσεων του. Μέσα από ένα συνδυασμό των χεριών με έναν κύλινδρο αφρού, η Lauren μπορεί εκ νέου να ευθυγραμμίσει το σώμα, εξαλείφοντας πάχη, φούσκωμα, τοξίνες, και ανισορροπίες».

Άρα μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να αποκτήσουμε πιο μακριά και γυμνασμένα άκρα; «Η περιτονία είναι σαν έναν τρισδιάστατο ιστό αράχνης που διατρέχει το σύνολο των ιστών σας. Όταν μένετε σε καθιστή θέση συνεχώς, αυτές οι μικρές «αράχνες» μπλοκάρουν επειδή τα γόνατά σας είναι λυγισμένα. Ως εκ τούτου, οι συγκεκριμένοι μύες μένουν ακίνητοι και αρχίζουν να σφίγγουν και να μικραίνουν».

«Η χρήση του κυλίνδρου από αφρώδες υλικό διασπά τους ιστούς που σας κρατούν σε αυτές τις θέσεις. Μετά από κάποιο χρόνο, αυτό θα βοηθήσει τους μυς να τεντώνονται σε όλο το μήκος τους, βοηθώντας σας να σταθείτε πιο ψηλά, και ως εκ τούτου οδηγεί στο να φαίνεστε πιο ψηλές και λεπτές».

Διαβάστε ακόμα:

Διατροφικά tips: Οι αρχές της μακροβιοτικής δίαιτας που ακολουθεί η Gwyneth Paltrow

Adriana Lima: Αποκτήστε το σώμα της ακόμα και αν δεν έχετε πολύ χρόνο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα