Zeus+Δione: Η νέα συλλογή με την υπογραφή του ελληνικού brand

Σας έχουμε ξαναμιλήσει για την εταιρεία Zeus+Δione, η οποία στηρίζεται πάνω στην ελληνική παράδοση και κληρονομιά. Μετά από δύο επιτυχημένες συλλογές για το περασμένο καλοκαίρι αλλά και για τον χειμώνα που διανύουμε, το ελληνικό brand ήρθε για να μας εκπλήξει και πάλι ευχάριστα με τη νέα του σειρά ρούχων και αξεσουάρ, σχεδιασμένη για την ερχόμενη σεζόν, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014. 

Την περασμένη Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, οι δύο ταλαντούχες “μητέρες” της εταιρείας, Δήμητρα Κολοτούρα και Μαρέβα Γκραμπόφσκι, μας υποδέχτηκαν στο ξενοδοχείο King George και με θέα την Ακρόπολη, μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε από κοντά μια σειρά ρούχων με άρωμα Ελλάδας.

Για ακόμα μία φορά η απλότητα και η αυθεντικότητα της ελληνικής παράδοσης μεταφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο σε μεταξωτά υφάσματα και πολύτιμες χειροποίητες δημιουργίες. Στη συλλογή βρίσκει κανείς ρούχα, μεταξωτά πουκάμισα με κεντητές λεπτομέρειες, παντελόνες, αέρινα καφτάνια και φορέματα, μαγιώ, αλλά και χειροποίητα αξεσουάρ, δερμάτινα σανδάλια και πλατφόρμες. Τα χρώματα που επιλέχτηκαν θυμίζουν και αυτά κάτι από Ελλάδα, εκρού, μελιτζανί, πράσινο, κερασί, ενώ οι πλούσιες υφές από μετάξι και καθαρό βαμβάκι, καθώς και τα χειροποίητα κεντήματα, ισορροπούν με τα αφαιρετικά και καθαρά μοτίβα. Η σύγχρονη αισθητική συνυπάρχει με τη διαχρονική κομψότητα σε μια συλλογή με τίτλο The Deconstruction of the Temple.

Η φωτογράφιση για το lookbook έγινε στην Τήνο, με φόντο την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική, τα μάρμαρα, τους σχιστόλιθους και τα γραφικά χωριά. Με τα ρούχα της εταιρείας πόζαρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μια γυναίκα που διαθέτει γνήσια ελληνική ομορφιά και φινέτσα, την υλοποίηση του concept ανέλαβε ο φωτογράφος Γιώργος Κορδάκης και το styling η Ντάντα Ιωαννίδου.

Τα μοναδικά σχέδια και η άριστη ποιότητα δεν είναι οι μόνοι λόγοι για τους οποίους αξίζει να αποκτήσετε ένα κομμάτι Zeus+Δione.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι ελληνικές όπως το μετάξι από το Σουφλί, αλλά και όλα τα σχέδια και τα μοτίβα είναι βγαλμένα από μικρά εργαστήρια από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Στόχος της συγκεκριμένης διαδικασίας παραγωγής είναι η αναβίωση και η ανάδειξη των παραδοσιακών τεχνοτροπιών, αλλά και η δημιουργία πραγματικά πολύτιμων αντικειμένων.

Τη συλλογή The Deconstruction of the Temple μπορείτε να βρείτε στο eshop της εταιρείας και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμα: Smart beauty: Ομορφιά κάτω από 5€

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα