Ζέτα Μακρυπούλια: Πώς θα πετύχετε το 70s look της παρουσιάστριας;
Instagram @christos_alexandropoulos

Κάθε σεζόν οι σχεδιαστές μόδας μας παρουσιάζουν τα πιο hot trends της εποχής, με τις fashionistas να επιλέγουν ποιες θα υιοθετήσουν και ποιες όχι. Αν λοιπόν παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις της μόδας θα έχετε παρατηρήσεις πως κάποιες τάσεις επικρατούν για κάποιο καιρό και στη συνέχεια χάνονται, ενώ κάποιες άλλες συνεχίζουν τα πρωταγωνιστούν στα looks μας ακόμα και αν αλλάξει η εποχή.

Μία από τις τάσεις λοιπόν, την οποία επανάφεραν οι σχεδιαστές μόδας το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018 είναι το 70s στιλ. Τα κορίτσια της μόδας λάτρεψαν αυτή την τάση και την υιοθέτησαν, δημιουργώντας εντυπωσιακά looks για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τα looks με 70s vibes μάλιστα είναι μία από τις πιο hot τάσεις και αυτή την άνοιξη, ενώ οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε τις κατάλληλες fashionistas για να μας προσφέρουν έμπνευση για το πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε. Ένα outfit, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό και 70s είναι αυτό που δημιούργησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια, γνωστή για το ξεχωριστό της στιλ, συνδύασε μία denim wide leg παντελόνα με ένα πουκάμισο σε λευκές, μπλε και κόκκινες αποχρώσεις από την Massimo Dutti και ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία καφέ λεπτή ζώνη και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το ανοιξιάτικο σύνολο της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ιδανικό για τις ανοιξιάτικες casual βόλτες μας, ενώ αν προσθέσουμε και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, μπορούμε να το μετατρέψουμε αμέσως σε βραδινό.

Instagram @christos_alexandropoulos

Βρείτε το πουκάμισο της Ζέτας Μακρυπούλια εδώ:

SCARF PRINT SHIRT Massimo Dutti 59,95 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα