Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε ένα φόρεμα που κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ
Instagram @christos_alexandropoulos

Ακόμα και αν βρισκόμαστε μακριά από τις καλοκαιρινές μας διακοπές και από τη στιγμή που θα έχουμε ολοκληρώσει όλες μας τις υποχρεώσεις και θα ετοιμάζουμε βαλίτσες για κάποιο νησί, υπάρχει ένας τρόπος για να κρατήσετε λίγο από αυτή την καλοκαιρινή διάθεση. Η λύση είναι να αποκτήσετε από τώρα το must φόρεμα του καλοκαιριού.

Όχι δεν πρόκειται για κάποια συγκεκριμένη τάση της εποχής ή κάποια γραμμή φορέματος. Το must φόρεμα του καλοκαιριού είναι εκείνο που αγοράζουμε όλες μας κάθε τέτοια περίοδο. Είναι σίγουρα αέρινο, κολακεύει πολύ τη σιλουέτα μας και το φοράμε συνεχώς. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το party του Σαββάτου, αυτό το φόρεμα είναι ο καλύτερος φίλος του καλοκαιριού.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μάλιστα φόρεσε ένα midi φόρεμα διακοσμημένο με λουλούδια, το οποίο κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ και είναι σίγουρο πως θα σας ενθουσιάσει. Είναι κίτρινο pastel και έχει λουλούδια σε μπλε και πορτοκαλί αποχρώσεις, ενώ η παρουσιάστρια το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Έτσι είναι ιδανικό για κάποια βραδινή σας έξοδο, ενώ αν το συνδυάσετε με flat σανδάλια ή mules είναι κατάλληλο και για το πρωί.

Instagram @christos_alexandropoulos

 

Βρείτε το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια εδώ:

Μακρύ φόρεμα κολιμπρί Oysho 29.99 €

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα