Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν θα κάνω πρωινό την επόμενη χρονιά»
Η Μακρυπούλια για πρωινή εκπομπή

Στο πάρτι για την ολοκλήρωση του Just the 2 of Us βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια το βράδυ της Πέμπτης. Η παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εμπειρία της από το σόου φωνής, αλλά και τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα.

«Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν πιστεύω ότι πήρα το σόου στην πλάτη μου. Διαφωνώ με τον Γιώργο Λιάγκα που είπε ότι η Ρούλα Κορομηλά δεν προσέθεσε τίποτα στο σόου. Το να έχω την Ρούλα μαζί μου για εμένα ήταν μια ασφάλεια. Μου έδινε μια σιγουριά γιατί η Ρούλα έχει μια εμπειρία ετών», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια ξεκαθάρισε για πρώτη φορά, ότι δεν θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης μιας πρωινής εκπομπής, επισημαίνοντας «Δεν έχω ακόμα αποφασίσει τι θα κάνω του χρόνου, πάντως μπορώ να σας πω ότι δεν θα κάνω πρωινό».

Όσο για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νίκο Μουτσινά, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε «Για εμένα θα ήταν μεγάλη μου χαρά να δουλέψω με τον Νίκο, όπως είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να δουλεύω με ανθρώπους που γνωρίζω. Ισχύει ότι θα αναλάβω την παρουσίαση ακόμα ενός μουσικού σόου στο Mega».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τι λέει για τις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με την Ζέτα Μακρυπούλια «για τα μάτια του κόσμου»;

Ζέτα Μακρυπούλια: «Αν ερχόταν ένα παιδί δεν θα έλεγα όχι»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Το καθημερινό είναι μια δέσμευση. Μου προκαλεί τρόμο»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα