Ζέτα Δούκα: Η αποκάλυψη στην «Ελένη» για το χωρισμό από τον πατέρα της κόρης της

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η Ζέτα Δούκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο καρπός του έρωτά της με τον σύντροφο της Μιχάλη Χατζαντώνα, ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η ηθοποιός που σπάνια δίνει συνεντεύξεις, μίλησε σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Νάνσυ Παραδεισανού και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο της πρώτης της εγκυμοσύνης. Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα αποκάλυψε πως όταν έμαθε πως ήταν έγκυος, είχε χωρίσει προσωρινά από τον σύντροφό της.

zeta douka

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μιχάλης ίσα-ίσα που όταν τον γνώρισα δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας. Εγώ τον προέτρεψα και τον παρέσυρα να κάνουμε παιδί. Η περίοδος που ανακάλυψα πως είμαι έγκυος, ήταν μία περίοδος που με τον Μιχάλη είχαμε προσωρινά χωρίσει. Για μερικές μέρες. Για αυτόν τον μήνα δηλαδή μέχρι να καταλάβω ότι ήμουν έγκυος. Είχαμε αποφασίσει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους».

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι από την άνοιξη του 2014 ενώ αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Να θυμίσουμε επίσης πως ο γοητευτικός Μιχάλης Χατζαντωνάς, είναι φυσικοθεραπευτής και personal trainer.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα