Yποδεχθείτε το νέο έτος σαν αληθινές Glamazons!

Ο όρος Glamazon σημαίνει μια γυναίκα δυναμική, warrior, ατρόμητη, εντυπωσιακή και ντυμένη λαμπερά και σέξι. Δηλαδή μια Glam Αμαζόνα. Όταν είδαμε τα NAZEZHDA ρούχα της designer Nazezhda Beriozkina ήταν η πρώτη λέξη που μας ήρθε στο μυαλό. Τα κορίτσια που αγαπάνε τις δημιουργίες της είναι σαν cult, σαν αδερφότητα, σαν girl gang. Δεν ντρέπονται για το σεξαπίλ τους και δεν νιώθουν ότι η θηλυκότητα είναι όρος αντίθετος με τη δύναμη.THHT8877(1)

THHT9872(1)

THHT8898(1)H ίδια είναι εξίσου εντυπωσιακή (με ελληνικές, ρωσικές και ουκρανικές ρίζες) και εξίσου πολεμίστρια. Φυσικά και ήταν μπαλαρίνα, αλλά τελικά ασχολήθηκε με κάτι που απαιτεί δύναμη και μια τεράστια καρδιά. Είναι λογοθεραπεύτρια και βοηθάει μεταξύ άλλων την εξέλιξη ομιλίας και λόγου σε παιδιά με αυτισμό και Asperger. Τα ρούχα της προέκυψαν τυχαία (έφτιαξε σε 7 μέρες μια μίνι καλοκαιρινή συλλογή για ένα πάρτι στη μπουτίκ κάποιου φίλου της και αφού οι γυναίκες τα ερωτεύτηκαν σφόδρα και γρήγορα, μπήκε στη διαδικασία να μάθει πατρόν και να ξεκινήσει το brand της).THHT9450(1)

THHT8752(1)

 GlamazonsΟι δυο της συλλογές Bloody Dynasty και City of Stars είναι γεμάτες συναρπαστικά φορέματα και ρούχα από φίνα υφάσματα και chic κοψίματα με πάντα μια “ρωγμή” για να απελευθερωθεί το sexiness. Διαφάνειες, σκισίματα, metallic λεπτομέρειες, σατέν που χαϊδεύουν το σώμα, ανοιχτές πλάτες, χρώματα που θυμίζουν πολύτιμους λίθους και μέταλλα, και σιλουέτες με δυνατούς ώμους και τονισμένες μέσες δεν αφήνουν περιθώρια για άλλη βασίλισσα της βραδιάς.THHT9036(1)Το label είναι εμπνευσμένο από τις beriozkas (σημύδες) που φυτρώνουν δίπλα στα ποτάμια και τις λίμνες, με τη ρευστή σχεδόν τους κίνηση να είναι το χαρακτηριστικό των NAZEZHDA ρούχων. Αυτό που αγαπάμε, εκτός από τα προφανή (μα δείτε, αυτά τα κομμάτια) είναι ότι τα μόνα προαπαιτούμενα για να τα φορέσει μια γυναίκα είναι να νιώθει δυνατή, σέξι και νέα, γεμάτη Girl Power. Δηλαδή, το αγαπημένο μας είδος γυναικών.

glamazon 1

THHT8575(1)Ψάξτε τα εδώ, στο instagram @nazezhda_clothing και στο www.nazezhda.com (coming soon).

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα