Yeap, ο David Beckham κλέβει τα καλλυντικά της Victoria κάθε πρωί

Μπορεί πλέον η αγορά να είναι γεμάτη με αντρικά προϊόντα, οι άντρες όμως που μπαίνουν στον κόπο να τα αγοράσουν δεν είναι πολλοί. Για την ακρίβεια οι περισσότεροι προτιμούν να κλέβουν αυτά της φίλης τους, χωρίς να αποκαλύπτουν σε κανέναν πως τα χρησιμοποίησαν.

Ο David Beckham είναι περίπου σαν τους όλους αυτούς τους άντρες, αφού ναι μεν κλέβει τα καλλυντικά της Victoria, το παραδέχεται δημοσίως δε. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στο Glossier και αποκάλυψε όλη του την πρωινή ρουτίνα περιποίησης step by step.

Getty Images
Getty Images

«Η πρώτη φορά που έκανα μάσκα ήταν πολύ πρόσφατα. Δοκίμασα την μάσκα αργίλου του Tom Ford και μου άρεσε πολύ! Πολύ σπάνια έχω τον χρόνο να κάνω μάσκα, αλλά στην Victoria αρέσει πολύ και το κάνει είτε πριν πέσει για ύπνο είτε όταν σηκωθεί. Το να βρεις το χρόνο για μια θεραπεία προσώπου είναι σημαντικό.  Δεν σε κάνει απλώς να δείχνεις καλύτερα αλλά σε κάνει να νιώθεις και πολύ ωραία. Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το Purefectly Clean Face Wash κάθε πρωί. Δεν κάνω scrub στο πρόσωπό μου κάθε πρωί, αλλά η μέρα μου ξεκινά οπωσδήποτε με ένα face wash και φυσικά ενυδατική προσώπου. Έπειτα, χρησιμοποιώ λίγο lip balm και κρέμα ματιών ίσα για να καλύψω και αυτές τις περιοχές με ένα προϊόν. Αλλά σίγουρα, δεν ξυπνάω μια ώρα πριν πάω τα παιδιά στο σχολείο για να κάνω την πρωινή μου beauty ρουτίνα. Είναι κάτι άμεσο και γρήγορο», δήλωσε ο ίδιος.

Perfectly Clean Face Wash estee lauder

Όχι, πείτε, δεν σας πιάνει μία κάποια ντροπή τώρα όταν σκέφτεστε πως εσείς έχετε ξεχάσει μερικές φορές τις κρέμες σας;

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα