Yay Or Nay? Θα φοράγατε το αξεσουάρ των μοντέλων του Prabal Gurung στα μαλλιά σας;
Getty Images

Με τα shows της New York Fashion Week να πραγματοποιούνται καθημερινά, τα νέα trends μας έρχονται το ένα μετά το άλλο. Μετά την επιστροφή του –μισητού- κλάμερ σε σχήμα μπανάνας που είδαμε στο show του Alexander Wang, ήρθε η στιγμή να αγχωθούμε ξανά. Γιατί αυτό που είδαμε στο catwalk του Prabal Gurung χθες δεν μας άρεσε καθόλου.

Βλέπετε, τα μοντέλα περπάτησαν με τα μαλλιά τους πιασμένα σε sleek κότσους και ελαστικές, πλαστικές κορδέλες, σαν αυτές που φοράγαμε στο δημοτικό. Ναι, αυτές που έμοιαζαν με καλώδιο τηλεφώνου και όταν τις φοράγαμε μας έκανε ένα μίνι λίφτινγκ.

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images

Η αλήθεια πάντως είναι πως πολλά trends έχουν επιστρέψει από το παρελθόν και, ενώ αρχικά δεν μας άρεσαν, μετά τα υιοθετήσαμε. Τα scrunchies, οι στέκες, τα μαντήλια και οι κορδέλες είναι μόνο μερικά από αυτά που επέστρεψαν από τις περασμένες δεκαετίες για να μείνουν. Λέτε να είναι και το συγκεκριμένο ένα από αυτά;

Εμείς πάντως θα προτείνουμε να το φορέσετε πρώτα μέσα στο σπίτι –  ξέρετε, όταν πλένετε τα πιάτα κτλ, πριν αποφασίσετε πως είναι το νέο σας αγαπημένο αξεσουάρ.  Ή ακόμα καλύτερα, φορέστε το μόνο μέσα στο σπίτι και πουθενά αλλού.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα