Yamamay: Λατρεύουμε την καλοκαιρινή collection του αγαπημένου μας brand

Η Yamamay γνωρίζει τις ανάγκες κάθε γυναίκας, έχει… εντρυφήσει σε αυτές και ξέρει πλέον καλά πως να τις ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, όταν πρόκειται για swimwear είναι η πρώτη λέξη που μας έρχεται στο μυαλό και είμαστε σίγουρες πως θα βρούμε αυτό που ζητούσαμε. Μαγιό να αναδεικνύουν το σώμα μας, χωρίς απλώς να υπηρετούν τις τάσεις της μόδας και να μας συντροφεύουν στις πιο όμορφες beach εξορμήσεις μας, με άνεση και στιλ.

Η αγαπημένη μας εταιρεία είναι πιο Instyle από ποτέ και το απέδειξε στο πρόσφατο event στο Mall of Athens, όπου και συνεπήρε τους πάντες με τα νέα δημιουργικά της σχέδια γιατί Καλοκαίρι 2018 σημαίνει Yamamay. Λιτά, minimal, διαχρονικά και ευκολοφόρετα, τα νέα σχέδια σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να βρείτε εκείνο που αντιπροσωπεύει την δική σας ιδιοσυγκρασία. Τώρα που είναι οι εκπτώσεις είναι η τέλεια ευκαιρία να αποκτήσουμε κι εμείς τα αγαπημένα μας κομμάτια.

Η καλοκαιρινή συλλογή της Yamamay

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη συλλογή αλλά και φωτογραφίες με τα αγαπημένα μας κομμάτια. 

Το ταξίδι της Yamamay στους ωραιότερους ωκεανούς του κόσμου, που στοχεύει στην προώθηση της δέσμευσής της για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος μέσω της εκστρατείας “Save the Ocean” τελικά ολοκληρώνεται.

Από τη ζέστη του Πουέρτο Ρίκο και την πνευματικότητα του Μπαλί, η μάρκα αποβιβάζεται στον ιδανικότερο τελικό προορισμό, την πολύπλευρη γη που βρέχεται από δύο ωκεανούς, την Αυστραλία!

Η καλοκαιρινή συλλογή της Yamamay

Μέσα από το φακό της φωτογράφου Josie Clough, η αυστραλιανή ομάδα,  αποτελούμενη εξ ολοκλήρου από γυναίκες, αναδεικνύει μια συλλογή από μοναδικά θηλυκά κομμάτια με αποκαλυπτικά κοψίματα, σε floral και tropical prints. Αισθησιακά τρικίνι και μπικίνι με bandeaux σουτιέν, που καλύπτουν έναν μόνο ώμο, εναλλάσσονται με εξαιρετικά chic, αισθησιακά ολόσωμα, σε μαύρο ή λευκό.

Τα έντονα και φωτεινά χρώματα της συλλογής αυτής, μεταδίδουν την δύναμη της αυστραλιανής φύσης στο καλοκαίρι μας.

YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTSEVEN_23791_CMYK

YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTSEVENTEEN_24279 b

YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTSIXTEEN_24254 b

YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTTEN_23945 b

YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTTHIRTEEN_24096_ b

YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTTWELVE_24020 b

YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTTWENTY_24364_CMYK_B

Η καλοκαιρινή συλλογή της Yamamay

Βοηθήστε να σώσουμε τις θάλασσες του πλανήτη και διαδώστε τη φράση

“Save the Ocean, Save you”#SaveTheOcean

Ανακαλύψτε περισσότερα στο Yamamay.com

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα