Ξέρουμε ποια κρέμα σώματος έβαλε η Kim σε ΑΥΤΗ τη φωτογράφιση

Μπορεί να μην έσπασε το ίντερνετ όμως, η φωτογραφία τα (μάλλον οι φωτογραφίες) της Kim από το περιοδικό Paper μας έχει μείνει αξέχαστη. Ξεχνώντας το αν πρόκειται για προϊόν photoshop ή όχι και το αν ήταν σωστό εκ μέρους της να φωτογραφηθεί έτσι, θέλουμε να ξέρουμε σε ποιο προϊόν οφείλεται η τέλεια επιδερμίδα της και η Kim το έχει ήδη απαντήσει.

Η αγαπημένη της δεν-την-αλλάζει-για-καμία-άλλη κρέμα σώματος είναι η Supermodel Body της Charlotte Tilburry. Κοστίζει 54,43€ και τη βρίσκετε στο www.net-a-porter.com .

Η συγκεκριμένη κρέμα που δεν είναι τόσο ακριβή όσο περιμέναμε, είναι αγαπημένη των μοντέλων και χρησιμοποιείται πολύ συχνά στις πασαρέλες. Χαρίζει ένα ιριδίζον τελείωμα στο δέρμα και κάνει τα άκρα να φαίνονται πιο αδύνατα και τονωμένα. Επίσης, είναι εμπλουτισμένη με μενθόλη που ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, άγριο Shitake (μην γελάτε) που προστατεύει το κολλαγόνο και έχει μεταλλικό απλικατέρ για να κάνετε μασάζ. Εμείς ήδη την παραγγείλαμε και περιμένουμε να έρθει για να την τεστάρουμε. Εσείς; Θα τη δοκιμάζατε;

Δείτε ακόμα:

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

White is beautiful: Δείτε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις σε λευκό

Δέκα πολύ «κακές» τροφές που δεν είναι και τόσο κακές τελικά

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα