Ξανθό VS Μαύρη Ρίζα: Τρεις celebrities απαντούν πόσο συχνά βάφουν τα μαλλιά τους

από τη Ζωή Μίχα

Το ξανθό χρώμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα ελκυστικό. Χρειάζεται συνεχή ενυδάτωση, περιποίηση και φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα συντήρησης χρώματος ώστε να είναι και να φαίνεται πάντα εκτυφλωτικό. Η μεγαλύτερη πρόκληση για τις γυναίκες που επιλέγουν το ξανθό χρώμα όμως δεν είναι άλλη από το να το διατηρούν λαμπερό και ‘’ζωντανό’’ ακόμα και όταν η μαύρη ρίζα κάνει δειλά την εμφάνισή της. Εμείς, ρωτήσαμε 3 αγαπημένες μας ξανθές celebrities πόσο συχνά βάφουν τα μαλλιά τους, εξασφαλίζοντας τέλειο χρώμα και υγιή τρίχα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: Βάφει μόνο τη ρίζα των μαλλιών της κάθε 20 ημέρες και μεταξύ των βαφών επιλέγει κάποιο gloss ή θεραπεία χρώματος στο λουτήρα. Αν χρειαστεί να κρύψει τη ρίζα επιλέγει χτενίσματα με περισσότερο όγκο και κίνηση.

katerina kainourgiou make up look

ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΙΤΑ: Βάφει μόνο την ρίζα των μαλλιών της κάθε 3 εβδομάδες, ενώ κάνει ανταύγειες κάθε τέσσερις μήνες. Για να την καλύψει χρησιμοποιεί dry shampoo με χρώμα, ενώ το χτένισμα που επιλέγει είναι το wet look.

jenny melita instyle

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ: Βάφει μόνο τη ρίζα των μαλλιών της κάθε 15 μέρες. Οι αφέλειες που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια είναι ένα τέλειο καμουφλάζ που δεν χρειάζεται παραπάνω styling για να καμουφλάρει την μαύρη ρίζα.

sasa stamati

The Beauty Editor’s Tip: Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με την συνεχή εμφάνιση της μαύρης ρίζας και να προσπαθήσετε να την κρύψετε κάνοντας μια βαθιά, αυστηρή χωρίστρα στο πλάι. Επίσης, όταν κάνει την εμφάνισή της καλό είναι να αποφεύγετε τα αυστηρά pony tails. Αν θέλετε να την ‘’εξαφανίσετε’’ έστω και προσωρινά δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε τα ειδικά σπρέι, ξηρά σαμπουάν με χρώμα ή στυλό για κάλυψη της μαύρης ρίζας άμεσα και γρήγορα.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα