Wow! Τρεις celebrities αποχωρίστηκαν τα μακριά μαλλιά τους αυτή την εβδομάδα

Οι φορές που έχουμε γράψει σε αυτό το site πως το καρέ είναι το κούρεμα της χρονιάς και θα συνεχίσει να είναι για πολύ καιρό ακόμα είναι πλέον αμέτρητες. Δεν φταίμε εμείς όμως, αφού σχεδόν καθημερινά, μία ακόμα celebrity προστίθεται στο club του καρέ, λέγοντας αντίο στα μακριά μαλλιά. Ποιες είναι οι διάσημες που αποχωρίστηκαν τα μακριά μαλλιά τους αυτή την εβδομάδα; Δείτε τις παρακάτω και πάρτε έμπνευση για το δικό σας επόμενο κούρεμα.

Αναστασία Περράκη

αποχωρίστηκαν τα μακριά μαλλιάΔεν ξέρουμε αν συμφωνείτε, αλλά εμείς πιστεύουμε πως το καρέ δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακό στα πολύ ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Το πλατινέ ξανθό της Αναστασίας είναι ιδανικό για το ασύμμετρο κούρεμα που υιοθέτησε, με τα μαλλιά της να δείχνουν πολύ πιο πλούσια και υγιή στο νέο, κοντό τους μήκος. We love it!

Όλγα Φαρμάκη

αποχωρίστηκαν τα μακριά μαλλιάΔεν μας εκπλήσσει το γεγονός πως η Όλγα αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ, αφού με το διάστημα που πέρασε κάτω από τον ήλιο του Άγιου Δομίνικου και το θαλασσινό νερό, σίγουρα θα είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ.

αποχωρίστηκαν τα μακριά μαλλιάΑκόμα κι αν είστε λάτρεις των μακριών μαλλιών, αν αυτά δεν είναι υγιή και δυνατά, δεν θα δείχνουν όμορφα, οπότε μη φοβάστε να κόβετε τις άκρες τους όσο συχνά χρειάζεται.

 Odette Annable

A post shared by @odetteannable on

Η πανέμορφη ηθοποιός Odette είχε σε όλη την καριέρα της μέχρι τώρα μακριά μαλλιά. Αυτό μόλις άλλαξε, με την ίδια να υιοθετεί το πιο stylish καρέ της σεζόν, που έχουν ήδη πολλές άλλες διάσημες. Εμείς πάντως το έχουμε καρφιτσώσει στο Pinterest και σκοπεύουμε να το κάνουμε asap!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα