What women want: Τι ζητάμε τελικά από μια βαφή μαλλιών;

Γιατί βάφουμε τα μαλλιά μας; Κάποιες τα βάφουν για να καλύψουν τα λευκά χωρίς να αλλάζουν το χρώμα τους, κάποιες άλλες για να ανανεώσουν το look τους. Σε κάθε περίπτωση, η βαφή είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας (αλλά και αρκετών ανδρών), ένα κομμάτι με αρκετές απαιτήσεις. Αν έπρεπε να κάνουμε μια λίστα με όλα όσα ζητάμε από μια βαφή δεν θα ήταν τεράστια, αλλά σίγουρα θα ήταν πολύ συγκεκριμένη.

1)      Διάρκεια χρώματος. Θέλουμε το χρώμα να παραμένει αναλλοίωτο μέχρι την επόμενη βαφή.

2)      Κάλυψη των λευκών. Θέλουμε 100% κάλυψη με την πρώτη εφαρμογή.

3)      Λάμψη. Θέλουμε φωτεινό χρώμα

4)      Ποιότητα μαλλιών. Θέλουμε υγιή μαλλιά

visual

Ο απόλυτος συνδυασμός είναι μία αποτελεσματική βαφή που ταυτόχρονα περιποιείται τα μαλλιά μας και αυτός είναι μάλιστα ο λόγος που ολοένα και περισσότερες γυναίκες στρέφονται στο φαρμακείο προς αναζήτηση βαφών φιλικότερων προς το δέρμα και τα μαλλιά. Αυτές είναι οι βαφές που δεν περιέχουν αμμωνία και άλλα συνθετικά συστατικά που επιβαρύνουν την τρίχα αλλά αυτό το πιο …natural πακέτο έρχεται συχνά με κάποιο κόστος. Η κάλυψη είναι ικανοποιητική και η ένταση μικρότερης διάρκειας…

Πως φανταζόμαστε λοιπόν την ιδανική βαφή; Η ιδανική βαφή θα ήταν μια που δεν περιέχει αμμωνία και άλλα δυνητικά επιβλαβή συνθετικά συστατικά, θα μας χάριζε λαμπερό χρώμα με εξαιρετική διάρκεια, θα κάλυπτε τα λευκά 100% και μιας που ονειρευόμαστε, η ίδια βαφή θα εξασφάλιζε την πιο υγιή, λαμπερή όψη των μαλλιών με την πρώτη εφαρμογή… Ξέρουμε τι σκέφτεστε, αυτή τη βαφή θα τη βρούμε την ίδια ημέρα, που θα ανακαλύψουμε και τη σοκολάτα που αδυνατίζει. Πρέπει ωστόσο να σας πούμε, πως η βαφή των ονείρων μας, όπως την περιγράψαμε παραπάνω, υπάρχει και είναι η νέα Argan Oil Advanced Colorant της ΚΟΡΡΕΣ (σοκολάτα που αδυνατίζει ακόμα δεν έχουμε βρει, αλλά ψάχνουμε).

ΚΟΡΡΕΣ_ARGAN OIL ADVANCED COLORANT

Η  ΚΟΡΡΕΣ (Νο 1 στις βαφές μαλλιών στο φαρμακείο τα τελευταία 13 χρόνια!) ανατρέπει τα δεδομένα στις μόνιμες βαφές, με τη νέα Argan Oil Advanced Colorant -μια βαφή, χωρίς αμμωνία, PPD, ρεζορκίνη, σιλικόνες, parabens και mineral oil, που απαντά σε όλες μας τις ανάγκες, ακόμα και σε εκείνες των ονείρων μας. Βλέπετε, η νέα Argan Oil Advanced Colorant είναι η μόνη με την τεχνολογία Pigment-Lock που κλειδώνει το χρώμα, χωρίς τη χρήση αμμωνίας. Χαρίζει 100% κάλυψη των λευκών, έντονο, λαμπερό χρώμα με εξαιρετική διάρκεια, αλλά και ολοένα πιο υγιή μαλλιά, αφού η ποιότητα της τρίχας βελτιώνεται σε κάθε εφαρμογή της βαφής, χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα και έλαια της σύνθεσης. Πρόκειται μία νέα γενιά hair colorants που πραγματικά κλειδώνει το χρώμα και την ποιότητα των μαλλιών μας, προσφέροντας απόλυτη προστασία από τη φθορά και βαθιά ενυδάτωση.

Μέχρι σήμερα νομίζαμε πως δεν θα ερχόταν ποτέ η μέρα που θα γράφαμε για το πώς μια βαφή μπορεί να ενυδατώσει σε βάθος τα μαλλιά μας. Αυτή η μέρα όμως ήρθε μαζί με τη νέα Argan Oil Advanced Colorant και άλλαξε όσα πιστεύαμε έως σήμερα για τις βαφές. Δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε και θα καταλάβετε. Εμείς το κάναμε, αλλάξαμε look και διάθεση και μπορείτε να διαβάσετε τα testimonials μας εδώ και εδώ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα