Winona Ryder: Είναι παντρεμένη με τον Keanu Reeves από το 1992;

Το 1992 η Winona Ryder και ο Keanu Reeves είχαν γυρίσει μια σκηνή για την ταινία «Dracula» στην οποία οι χαρακτήρες που υποδύονταν παντρεύτηκαν με παπά και με κουμπάρο. Τώρα η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δεν έχει παντρευτεί μέχρι σήμερα γιατί πιστεύει ότι είναι ήδη παντρεμένη με τον… συμπρωταγωνιστή της!

Οι δύο ηθοποιοί είναι φίλοι πολλά χρόνια και μάλιστα πρόσφατα γύρισαν ακόμα μια ταινία με τίτλο «Destination Wedding». Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα αποφάσιζαν να παντρευτούν, αφού ποτέ δεν είχαν ερωτική σχέση. Η ηθοποιός όμως πιστεύει ότι ο γάμος που έκαναν για τα γυρίσματα του Dracula ήταν κανονικός και νόμιμος: «Σε αυτή τη σκηνή ο Francis Ford Coppola χρησιμοποίησε έναν αληθινό Ρουμάνο παπά. Έκανε όλη την τελετή κανονικά. Οπότε πιστεύω ότι είμαστε παντρεμένοι», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Ο Reeves από την πλευρά του θυμάται τη σκηνή αλλά και το γεγονός ότι συχνά έκαναν αστεία με την Ryder ότι είναι παντρεμένοι. Μάλιστα συχνά η όμορφη ηθοποιός τον αποκαλούσε σύζυγό της. Δεν περίμενε, όμως, ότι ο γάμος μπορεί όντως να ήταν νόμιμος, ενώ και οι δηλώσεις του Coppola που υποστήριζαν τα λεγόμενα της ηθοποιού τον ξάφνιασαν.

«Κάναμε την τελετή και είχαμε και παπά. Έτσι κατά μία έννοια, όταν όλα τελείωσαν, συνειδητοποιήσαμε ότι ο Keanu και η Winona είναι στην πραγματικότητα παντρεμένοι» είπε ο Coppola που για να φανεί η σκηνή πιο ρεαλιστική την γύρισε σε ορθόδοξη εκκλησία με ορθόδοξο παπά!

 

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα