#WeddingAlert: H Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για το γάμο και το νυφικό της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Τον Σεπτέμβριο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σίφνο και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από τώρα με την όμορφη Χριστίνα να επισκέπτεται το νησί πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, η ίδια δεν δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα ως μέλλουσα νύφη και το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει. Αυτός άλλωστε είναι ο δικός της τρόπος που την ανανεώνει και την κάνει να δείχνει τόσο λαμπερή. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια σε συνέντευξη της δήλωσε: «Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι πως θέλω λίγες ημέρες πριν το γάμο να πάω στη Σίφνο να κάνω τα μπάνια μου, να μαυρίσω, να χαλαρώσω και να εναρμονιστώ με το νησί. Εξάλλου, παντρεύομαι σε νησί, εξορισμού είναι όλα πιο χαλαρά, τα ρούχα, το μακιγιάζ, τα μαλλιά. Δεν νιώθω μέσα μου την ανάγκη να εντυπωσιάσω με κάτι διαφορετικό εκείνη την ημέρα» Και εξήγησε στη συνέχεια: «Λόγω της δουλειάς μου, έχω κάνει όλα τα στιλ, το μόνο που θέλω είναι να είμαι ο εαυτός μου και να το απολαύσω».

Mpompa yes i do

Το νυφικό της όπως ήδη είχε αποκαλύψει θα φέρει την υπογραφή της Celia Kritharioti, ενώ πλέον πρόσθεσε, προδίδοντας το στιλ του: «Το νυφικό μου θα είναι αέρινο, χαλαρό, boho, πλήρως εναρμονισμένο με το νησί. Έχω καταλήξει και στο look μου, αλλά δε θα αποκαλύψω τίποτα, γιατί θα διαβάσει τη συνέντευξη και ο Σάκης και δε θέλω να ξέρει».

Εμείς είμαστε σίγουροι πως πρόκειται να δούμε ένα γάμο, χωρίς υπερβολές, απόλυτα chic, με φόντο το όμορφο νησί και φυσικά με λαμπερούς καλεσμένους. Η ώρα η καλή!

Aκολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα