Wedding Season: 5 τραγικά beauty λάθη που πρέπει να αποφύγετε αν είστε καλεσμένη

Καλοκαιρινοί γάμοι, αυτή η μάστιγα! Δυστυχώς η γραμμή ανάμεσα στο να δείχνετε περιποιημένες ή ότι έχετε προσπαθήσει υπερβολικά πολύ (ιδιαίτερα αν στο γάμο παρευρίσκονται πρώην σας, we know) στο look σας για ένα γάμο είναι λεπτή, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λεπτή. Στόχος σας είναι να τιμήσετε το ζευγάρι και να μπείτε στο μάτι οποιουδήποτε θέλετε (just sayin’) χωρίς όμως να κινδυνεύετε να επισκιάσετε τη νύφη ή να γίνετε περίγελος. Οι παρακάτω beauty κανόνες είναι απαράβατοι όσον αφορά στους γάμους και αν μείνετε πιστές σε αυτούς αποκλείεται να κάνετε λάθη.

  1. Επιλέξτε σωστάsoraya montenegro

Όσο κι αν οι γάμοι βγάζουν από μέσα σας την εσωτερική Σοράγια Μοντενέγκρο, θα πρέπει να επιλέξετε να τονίσετε μόνο ένα χαρακτηριστικό, δηλαδή ή τα νύχια ή τα μάτια ή τα χείλη σας. Παρ’ όλο που ο γενικός κανόνας που θέλει ένα χαρακτηριστικό τη φορά να γίνεται το επίκεντρο του μακιγιάζ μπορεί να παρακαμφθεί σε πολλές περιπτώσεις, ο γάμος σίγουρα δεν είναι μια από αυτές. Τονίστε τα μάτια σας με ένα γήινο smokey ή τα χείλη σας. Όχι και τα δύο μαζί, διαφορετικά το πρόσωπό σας θα φωνάζει ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ κάτω από όλο αυτό το μακιγιάζ.

  1. Προσοχή στα αξεσουάρ μαλλιώνbraid flower hair

Μπορεί για παράδειγμα ένα στεφάνι με λουλούδια σας δελεάζει αλλά είναι τεράστιο don’t όταν είστε καλεσμένη σε γάμο. Δεν πρέπει να μοιάζετε με νύφη ούτε στο ελάχιστο, ούτε να «κλέβετε την παράσταση» από εκείνη. Αντί για αυτά τα statement κομμάτια, επιλέξτε ένα όμορφο κλιπ ή χτενάκι για να στολίσετε διακριτικά μεν, fashionably δε τα μαλλιά σας.

  1. Μην ξεχάσετε το primergiphy1

Θα σας το θέσουμε απλά: οι –περισσότεροι- γάμοι είναι σαν τεράστια πάρτι όπου χορεύετε συνεχώς και σας φωτογραφίζουν όσο το κάνετε. Ναι, ο φωτογράφος πληρώνεται για να φωτογραφίζει όλη τη μεγάλη βραδιά και το τελευταίο που θέλετε είναι να δείχνετε «λιωμένη» στις φωτογραφίες. Εδώ ταιριάζει η συζήτηση του πόσο θα πρέπει να πιείτε σε ένα γάμο άλλα δεν θα την κάνουμε. Φορέστε λοιπόν ένα καλό primer πριν απλώσετε το foundation που θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σας.

  1. Κάντε ένα απλό χτένισμα στα μαλλιά σαςpony

Είπαμε πως δεν πρέπει να το παρακάνετε με τα αξεσουάρ στο κεφάλι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να το παρακάνετε με το χτένισμα. Ανάλογα με την ώρα (μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ) και σύμφωνα με το ύφος (beach wedding-επίσημος γάμος) του γάμου, επιλέξτε ένα διακριτικό χτένισμα που δεν σας κάνει να μοιάζετε με κακή πρωταγωνίστρια σε reality. Ένα look που ταιριάζει σε κάθε ώρα και περίσταση είναι μία εντυπωσιακή κοτσίδα (ιδανική και για τον καύσωνα)

  1. Επιλέξτε αδιάβροχα προϊόνταgiphyυ

Στους γάμους κλαίμε. Είτε από χαρά, είτε από βαρεμάρα, γι’αυτό βάλτε αδιάβροχο foundation, μάσκαρα, μολύβι και σκιές. Έτσι και θα μπορέσετε να κλάψετε με την ησυχία σας αλλά και να μην ανησυχείτε αν ιδρώσετε από το χορό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα