Wedding Plan: Όσα πρέπει να ξέρουμε για να σχεδιάσουμε τον τέλειο γάμο

 

Είναι αλήθεια, η μέρα του γάμου σας μπορεί να αποτελέσει μια από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής σας αλλά με την ίδια ακριβώς ευκολία, είναι δυνατόν να γίνει αφορμή για πολύ άγχος και παρεξηγήσεις.

Για να αποφύγετε το δεύτερο σενάριο και να έχετε να θυμάστε μόνο χαρούμενες στιγμές και χαμόγελα, αποστηθίστε τον παρακάτω οδηγό επιβίωσης, που έφτιαξε για όλες τις μέλλουσες νύφες το InStyle.gr.

1. Συζητήστε με τον σύντροφο σας τι στυλ γάμου ονειρεύεστε. Αν εσείς φαντάζεστε ένα πάρτι με ρετρό πινελιές κι εκείνος έναν καλοκαιρινό γάμο, στην παραλία ενός νησιού, δεν χρειάζεται να διαφωνήσετε αλλά μπορείτε πολύ άνετα να βρείτε τρόπους να… Παντρέψετε τις επιθυμίες σας.

2. Ορίστε ένα συγκεκριμένο ποσό. Μπορεί οι μεγαλειώδεις γάμοι που θαυμάζουμε στις ταινίες να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακοί αλλά στην πραγματική ζωή υπάρχει πάντα και η επόμενη μέρα. Σκεφτείτε απλώς πως όλα όσα κάνετε, τα κάνετε για να διασκεδάσετε και να μοιραστείτε την ευτυχία σας με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και τους αγαπάτε.

3. Συμβουλευτείτε έναν διοργανωτή γάμων. Εκτός του ότι θα σας βάλει σε πρόγραμμα, σίγουρα θα ξέρει τα καλύτερα μέρη για να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα αλλά και θα αναλάβει τις άχαρες διαδικαστικές λεπτομέρειες που κανείς δεν θέλει όπως το τι ώρα θα έρθει το catering, που θα καθίσουν οι καλεσμένοι κ.τ.λ

4. Μην ζητάτε τη συμβουλή του οποιουδήποτε. Ναι, σωστά διαβάσατε! Μπορεί όποιος προσφέρετε να σας βοηθήσει να το κάνει από αγάπη αλλά αυτή είναι η δική σας μέρα και το οφείλετε στον εαυτό σας να τη ζήσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε. Δεν θέλετε να κρατήσετε τις αναμνήσεις κάποιου άλλου αλλά μόνο τις δικές σας χαρούμενες στιγμές.

5. Τέλος, ορίστε ένα αυστηρό πρόγραμμα και προσπαθήστε να το τηρήσετε. Όσο νωρίτερα ξεκινήσετε τόσο το καλύτερο. Λάβετε υπόψιν σας τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα σας και π.χ αν δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, ξεκινήστε να ψάχνετε νυφικό και προσκλήσεις εβδομάδες πριν – ή γιατί όχι, έχουμε ακούσει και τέτοιες περιπτώσεις, μήνες πριν. Σε κάθε περίπτωση κάντε ότι χρειαστεί για να μην αγχωθείτε και χαλάσετε την καλή σας διάθεση.

Διαβάστε επίσης – Wedding bliss: Δεκαπέντε νυφικά χτενίσματα για να βρείτε το δικό σας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα