Wedding guests: Αυτά τα φορέματα μπορείτε να τα φορέσετε και μετά τον γάμο
Instagram @margoandme

Η άνοιξη είναι μία από τις καλύτερες εποχές για να διοργανωθεί ένας γάμος. Ο καιρός είναι υπέροχος, δεν έχει ούτε ζέστη ούτε κρύο, έτσι πολλά ζευγάρια επιλέγουν αυτούς τους μήνες για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

Εάν έχετε και εσείς στο ημερολόγιο σας πολλά καλέσματα σε γάμους, είναι σίγουρο πως το πρώτο πράγμα που θα σκεφτήκατε είναι τι θα φορέσετε. Γιατί αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και να μας αρέσει να αγοράζουμε εντυπωσιακά φορέματα, τις περισσότερες φορές είναι φορέματα που δύσκολα θα ξαναφορέσουμε σε κάποια άλλη περίσταση. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για να είμαστε μία από τις πιο stylish καλεσμένες στους γάμους που θα παρευρεθούμε, αλλά να μην κάνουμε και άσκοπες αγορές;

Προτιμήστε να αγοράσετε φορέματα που μπορείτε να τα φορέσετε σε έναν γάμο, αλλά μπορείτε να φορέσετε και σε άλλες περιστάσεις όπως σε μία βραδινή έξοδο ή σε κάποιο δείπνο. Μπορεί να είναι ένα αέρινο, floral φόρεμα, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε εξίσου με ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά και με loafers. Wrap, πλισέ ή φορέματα blazer είναι επίσης κάποιες πολύ stylish επιλογές.

HALTERNECK DRESS DETAILS ZARA
25.95 EUR
Pleated dress H&M 34,99 EUR
FLORAL PRINT DRESS Massimo Dutti
99.95 EUR
Φόρεμα με γιακά BSB 69,90 EUR
Wrap floral dress Lynne 69,90 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα