#Wedding Alert: Η Αθηνά Οικονομάκου θα ντυθεί νυφούλα το καλοκαίρι στη Μύκονο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο αγαπημένος της Φίλιππος Μιχόπουλος θα παντρευτούν το καλοκαίρι στη Μύκονο με θρησκευτικό γάμο.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια ενώ πριν από λίγους μήνες απέκτησαν και τον καρπό του έρωτα τους, ένα πανέμορφο αγοράκι. Πριν τον ερχομό του γιου τους, η Αθηνά και ο Φίλιππος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Φαίνεται όμως πως τώρα θέλησαν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας και να κάνουν και ένα μεγάλο πάρτι στο νησί των ανέμων όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν και ο Φίλιππος διατηρεί και τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα. Μάλιστα η όμορφη ηθοποιός ταξίδεψε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Μύκονο για να αρχίσει τις προετοιμασίες.

Και ενώ κανείς θα περίμενε το ζευγάρι να συνδυάσει και το μυστήριο της βάπτισης του γιου τους μαζί με το γάμο, όπως συνηθίζεται, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και πρώτα θα τελεστεί ο γάμος τους και μετά η Αθηνά και ο Φίλιππος θα ορίσουν ημερομηνία της βάπτισης αφού θέλουν να ευχαριστηθούν το γάμο τους χωρίς έξτρα άγχος.

Με αφορμή τη χαρμόσυνη είδηση, εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο couple goals φωτογραφίες του ζευγαριού και σας τις παρουσιάζουμε, αποδεικνύοντας πως ίσως πρόκειται για το πιο stylish ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Αθηνά Οικονομάκου, Αθηνά Οικονομάκου

oikonomakou-mixopoulos

athina oikonomakou

mixopoulos-oikonomakou

athina oikonomakou, kannes, emfanisi

 

athina oikonomakou

athina oikonomakou

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα