Μαλλιά

We love it! H Demy άλλαξε τα μαλλιά της και μας θυμίζει τις stylish Γαλλίδες

Σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε!

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

Demy-people-199, homepage imageΜόλις πριν λίγο σας λέγαμε πως η Demy είναι από τις ελληνίδες celebrities που έχουν πάντα αψεγάδιαστο και on point μακιγιάζ. Πλέον όμως θα σας χαρίζει –εκτός από makeup inspiration- και έμπνευση στο θέμα των μαλλιών, αφού μόλις εμφανίστηκε έχοντας υιοθετήσει ένα από τα πιο hot hair trends της σεζόν.

demy

Φυσικά και μιλάμε για τις αφέλειες και ναι, η κοπέλα στην παρακάτω φωτογραφία είναι η Demy, όσο κι αν με την πρώτη ματιά μπορεί να σας μπερδεύει.

22561127_10154992332463388_1746128357_oΟι αφέλειες –ξέρετε, αυτές οι ανέμελες, σέξι, που πέφτουν ανεπιτήδευτα πάνω από τα μάτια –είναι το signature κούρεμα των αγαπημένων μας Γαλλίδων, όπως η Jeanne Damas και η Caroline de Maigret.

Αν και η Demy έχει κάνει μετρημένες αλλαγές στα μαλλιά της από όταν την γνωρίσαμε, αφού μέχρι σήμερα είχε τολμήσει μόνο το μακρύ καρέ και ένα πολύ ανοιχτό ξανθό, η συγκεκριμένη θεωρούμε πως είναι η καλύτερη. Τα μάτια και το χαμόγελό της αναδεικνύονται, ενώ ολοκληρώνουν ιδανικά το γενικότερο στιλ της. We love it! Εσάς πώς σας φαίνεται;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή