We love it! Αυτό το show ήταν γεμάτο από σωσίες της Jackie O

H αγαπημένη σας σειρά ever είναι η Mad Men; Θεωρείτε την Jackie Kennedy Onassis το μεγαλύτερο style icon όλων των εποχών; Δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις δεκαετίες των 1950 και 1960; Αν απαντήσατε ναι σε κάποιο –ή όλα- από τα παραπάνω, τότε μάλλον θα προσθέσετε το show του οίκου Moschino για τη σεζόν Φθινόπωρο 2018 στη λίστα με τα αγαπημένα σας.

Ο σχεδιαστής Jeremy Scott άντλησε έμπνευση από τα late 50s και early 60s και πιο συγκεκριμένα το στιλ ντυσίματος της Jackie O, κάνοντας να μοντέλα να μοιάζουν με κλώνους της στο catwalk. Το χρωματιστό αυτό look φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένο χωρίς το ανάλογο μακιγιάζ και τα σωστά χτενίσματα στα μαλλιά. Το cat-eyeliner και οι φυσικές αποχρώσεις κραγιόν στα χείλη έδεσαν αρμονικά με τα γεμάτα όγκο χτενίσματα με χαλαρούς κυματισμούς σε καρέ μαλλιά με πλαϊνή φράντζα στο μπροστινό μέρος.

Getty Images
Getty Images

Τα μοντέλα που περπάτησαν ήταν πολλά και διάσημα, συμπεριλαμβανομένων των Gigi Hadid, Bella Hadid και Kaia Gerber. Λέτε να αποχαιρετούμε (επιτέλους!) τα 80s και τα 90s και να έρχονται στη μόδα οι τάσεις της δεκαετίας του 50 και του 60; We can’t wait!

Getty Images
Getty Images

(Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το show στο official account του οίκου)

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα