We love Bobbi! Και θα καταλάβετε γιατί μόλις δείτε την συλλογή Sandy Nudes

Ο Μάιος σηματοδοτεί την ανεπίσημη έναρξη του καλοκαιριού – σύντομα οι χαλαρές και ξέγνοιαστες ημέρες στον ήλιο θα είναι πραγματικότητα. Για την Bobbi Brown, η παραλία είναι το τέλειο σκηνικό για την τελευταία της συλλογή Sandy Nudes. Εμπνευσμένη από τις αποχρώσεις και υφές της άμμου από παραλίες σε όλο τον κόσμο – βαθιά χάλκινα, λευκά και ζεστά καφέ – η συλλογή περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα να δημιουργήσετε την απόλυτη καλοκαιρινό λάμψη. Το βλέμμα είναι φρέσκο, όμορφο και χαλαρό, η επιτομή της καλοκαιρινής ομορφιάς.

Face Mist
Το Face Mist είναι ένα ευέλικτο ενυδατικό σπρέι που αναζωογονεί αμέσως το δέρμα με βιταμίνες και εκχυλίσματα βοτάνων. Κάτι περισσότερο από ένα απλό φινίρισμα, μια μικρή ποσότητα αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, μαλακό και λαμπερό. Το μείγμα από πράσινο τσάι, χαμομήλι και αγγούρι, και η φόρμουλα με βάση το νερό αναζωογονεί και αφυπνίζει το δέρμα, ενώ παρέχει έντονη και συνεχή ενυδάτωση. Το Face Mist φέρει την φυσική και χαλαρωτική μυρωδιά της λεβάντας και του γερανιού. Το προϊόν αυτό θα γίνει το επόμενο must-have για την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Sand_Palette_SS15_CMYK

Limited Edition Shimmering Sands Eye Palette
Βασικό κομμάτι της συλλογής Sandy Nudes η παλέτα που φέρει 12 υπέροχες σκιές που αντιπροσωπεύουν τις λευκές και τις μαύρες παραλίες, θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις καλοκαιρινές διακοπές. Ουδέτερες και χρυσές αποχρώσεις συνδυάζονται υπέροχα με απαλά και ροζ χείλη για ένα look με μοναδική λάμψη.

Bronzers_Sand_Collection_SS15_CMYK

Limited Edition Face & Body Bronzing Duos
Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για δέρμα με υγιή και όμορφη, μπρούτζινη λάμψη. Το Bronzer/Blush Compact Duo διαθέτει δύο απαραίτητα προϊόντα σε compact συσκευασία με καθρέφτη. Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος, το bronzer έχει τον σωστό συνδυασμό του κόκκινου και του καφέ – τα χρώματα του φυσικού μαυρίσματος. Η ελαφριά πούδρα εφαρμόζεται ομαλά και ομοιόμορφα και βοηθά στην προστασία από τις επιβλαβείς επιδράσεις του περιβάλλοντος με την αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε. Οι αποχρώσεις με καφέ βάση του μεταξένιου ρουζ είναι ιδιαίτερα κολακευτικές, προσφέροντας ένα φυσικό λαμπερό τελείωμα που διαρκεί.

Nail_Polish_Sand_Collection_SS15_CMYK

Limited Edition Nail Polishes
Το ουδέτερο και το απαλό ροζ χρώμα είναι οι απαραίτητες αποχρώσεις της σεζόν και συμπληρώνουν τέλεια το λαμπερό και ηλιοκαμένο δέρμα σας.

Αναζητήστε τη limited edition συλλογή στα καταστήματα Attica.

Δείτε ακόμα:

Η beauty editor του InStyle.gr ανακάλυψε το μυστικό για πιο φωτεινή επιδερμίδα

Μας ρωτήσατε: Τελικά μαυρίζω με υψηλό SPF;

Beauty Up! Η πιο όμορφη Πέμπτη έρχεται στο The Mall Athens…

Έτοιμες για Teatox; Ένα απολαυστικό πρόγραμμα ευεξίας από τη Lipton

Color Pop! Τα πιο όμορφα βερνίκια για τα πρώτα σας πεντικιούρ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα