We can’t wait! Οι Top 5 ταινίες και σειρές που ανυπομονούμε να δούμε

Είναι και για εσάς η τέλεια βραδιά αυτή που περιλαμβάνει χουχούλιασμα στον καναπέ, βλέποντας σειρές και ταινίες; Βγαίνετε έξω Σάββατο βράδυ μόνο αν είναι να πάτε σινεμά; Τότε συνεχίστε να διαβάζετε γιατί αυτά που θα δείτε παρακάτω σας αφορούν. Αν και οι περισσότερες από τις παρακάτω σειρές και ταινίες δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, εμείς τις ξεχωρίζουμε ήδη, μόνο και μόνο από το buzz που γίνεται ήδη γύρω από εκείνες και από τα τέλεια τρέιλερ τους. Σημειώστε τις όλες στο ημερολόγιό σας και μας ευχαριστείτε μετά!

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

Αν σας άρεσε το πρώτο κεφάλαιο της σειράς American Crime Story,The People v. O. J. Simpson, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δείτε και το δεύτερο, με διαφορετικό πρόσωπο στο επίκεντρο αυτή τη φορά, αφού λέγεται πως είναι ακόμα καλύτερο.

Ο νέος κύκλος βασισμένος στο βιβλίο της Maureen Orth, Vulgar Favors, ασχολείται με την δολοφονία του σχεδιαστή Gianni Versace το 1997 από έναν κοινωνιοπαθή, κατά συρροή δολοφόνο, που είχε εμμονή με τη δημοσιότητα, τα χρήματα και την κοινωνική καταξίωση, αλλά και το ανθρωποκυνηγητό που ακολούθησε μέχρι την αυτοκτονία του δράστη. Η υπόθεση αυτή συγκλόνισε την βιομηχανία της μόδας και μέσα από τη σειρά δίνονται οι απαντήσεις στα ερωτηματικά γύρω από το χρονικό του εγκλήματος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Edgar Ramirez ως Gianni Versace, Penelope Cruz ως Donatella Versace και Ricky Martin ως σύντροφος του Gianni, Antonio D’ Amico.

Η σειρά είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία, έχει σασπένς και σας αφήνει να ρίξετε μία ματιά στον χώρο της μόδας κατά τη διάρκεια των 90s. Τι άλλο θέλετε;

Στη χώρα μας μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από το FOX και μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί τα έξι από τα εννέα επεισόδια.

 Mary Poppins Returns

Αν και θα πρέπει να περιμένουμε αρκετούς μήνες ακόμα μέχρι να βγει στους κινηματογράφους, δεν μπορούμε να μην ενθουσιαστούμε με την επιστροφή της Mary Poppins.

Η αγαπημένη μας, υπερταλαντούχα Emily Blunt παίρνει τα σκήπτρα από την θρυλική Julie Andrews και ενσαρκώνει τον ρόλο της γκουβερνάντας με τις μαγικές ιδιότητες, η οποία προσγειώνεται με την ομπρέλα της στο σπίτι της οικογένειας Banks και την βοηθάει να ξαναδεί τη μαγεία της ζωής μετά από μία τραγική απώλεια. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Colin Firth και η Meryl Streep και λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του 1930, 25 χρόνια μετά την πρώτη ταινία.

Οι fans της Mary Poppins περίμεναν πάνω από 50 χρόνια για το sequel, οπότε μάλλον μπορούμε κι εμείς να κάνουμε υπομονή μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα.

 Ocean’s 8

Είστε fans των ταινιών Ocean’s Eleven; Τότε θα λατρέψετε την γυναικεία εκδοχή του, που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Rihanna, Helena Bonham Carter, James Corden, Damian Lewis τα «μεγάλα» ονόματα του Hollywood σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Ocean’s 8 είναι πολλά.

Σπέσιαλ εμφανίσεις κάνουν η Dakota Fanning και ο Matt Damon ενώ στην οθόνη θα δούμε και τους Anna Wintour, Alexander Wang, Kim Kardashian, Zayn Malik, Kendall Jenner, Katie Holmes, Olivia Munn, Adriana Lima, Hailey Baldwin, Kylie Jenner και Zac Posen. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Όποιος δεν είναι fan του Harry Potter ας σηκώσει τώρα το χέρι του, αλλιώς να σωπάσει για πάντα. Κανείς; We knew it! Μετά την ταινία Fantastic Beasts and Where to Find Them, επιτέλους σε λίγους μήνες θα δούμε το πολυαναμενόμενο sequel.

Όλοι οι αγαπημένοι μας γνωστοί ηθοποιοί επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ προστίθενται κι άλλοι, όπως ο Jude Law, που θα ενσαρκώσει τον Albus Dumbledore. Ότι θα βλέπαμε ποτέ ερωτικά πάντως τον θρυλικό διευθυντή δεν το περιμέναμε ποτέ. Παραδεχτείτε το, το ίδιο σκεφτήκατε και εσείς.

 Sharp Objects

sharp objects, seires, tainies, σειρές, ταινίες,Αν σας αρέσει να διαβάζετε αστυνομικά μυθιστορήματα, τότε αποκλείεται να σας έχει ξεφύγει το βιβλίο Αιχμηρά Αντικείμενα της Gillian Flynn (η ίδια συγγραφέας που κρύβεται πίσω από την επιτυχημένη ταινία Gone Girl). Στη μίνι σειρά που βασίζεται στο βιβλίο πρωταγωνιστεί η Amy Adams, η οποία ενσαρκώνει μία ρεπόρτερ που επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε για να ερευνήσει τις δολοφονίες δύο μικρών κοριτσιών.

Αν είναι τόσο καλή, όσο το βιβλίο, τότε φροντίστε να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά το καλοκαίρι που θα κυκλοφορήσει, γιατί δεν θέλετε με τίποτα να την χάσετε.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα